Δεν αρκούν τα όνειρα, χρειαζόμαστε όραμα!

Δεν αρκούν τα όνειρα, χρειαζόμαστε όραμα!

Η υποψήφια βουλευτής Β Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία κα Γκανά Αλεξάνδρα μιλά στην Κοινωνική για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια αλλά και γιατί η ΝΔ μπορεί να κερδίσει στις εκλογές.

– Είσαστε μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο της Ναυτιλίας. Τι σας έκανε να στρατευτείτε στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά;

H Νέα Δημοκρατία είναι ο κυριότερος πολιτικός οργανισμός που εκφράζει επί 40 χρόνια την ιδιωτική πρωτοβουλία, τη φιλελεύθερη οικονομία και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Πρόεδρος της , Αντώνης Σαμαράς είναι ο εκφραστής αυτού του οργανισμού, τον οποίο με το κύρος του περιβάλλει.

Μεγάλωσα με αυτές τις αρχές, της προσπάθειας και της δημιουργίας, της ελεύθερης οικονομίας, και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, και θεωρώ τιμή μου να συστρατεύομαι με την Αντώνη Σαμαρά, και την Νέα Δημοκρατία.

Σε τι μπορεί να ελπίζει η χώρα και ο πολίτης από μία πιθανή επανεκλογή του πρωθυπουργού και της Ν.Δ.;

Με την επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει η ελπίδα! Έχει, μέχρι σήμερα , διαπραγματευτεί επιτυχώς και έχει κατορθώσει με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατά την χώρα μας ζωντανή. Αυτή η εμπειρία μαζί με την σταθερή ευρωπαϊκή πορεία , εγγυάται και την συνέχεια της επιτυχούς διαπραγμάτευσης με τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα για τη χώρα μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσα πετύχαμε μέχρι τώρα.

Πιστεύετε ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καταστροφική για το έθνος και «πισωγύρισμα» όπως λένε πολλοί;

Είμαι βέβαιη ότι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταστροφικό αποτέλεσμα αν τελικά εφάρμοζε αυτά που εξαγγέλλει. Όταν οι ψεύτικες υποσχέσεις ´χαϊδεύουν ´ αυτιά πολιτών και δεν μιλούν ξεκάθαρα για τις άμεσες συνέπειες που θα έχει μια τέτοια πολιτική , μιλάμε για παραπλάνησή και λαϊκισμό. Άλλωστε, δε νομίζω ότι και οι ίδιοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Και αν το γνωρίζουν δεν πιστεύω ότι από όλες τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθείται κοινή πολιτική. Τα μισά στελέχη του την μια ημέρα δηλώνουν οπαδοί της δραχμής, και την επόμενη, τα υπόλοιπα στελέχη αναιρούν τους συναδέλφους τους. Το ελάχιστο κακό είναι να γυρίσουμε στο 2009, και το χειρότερο να γυρίσουμε στο 1960 που η οικονομία περιορίζονταν στην ανταλλαγή των αγαθών. Όσοι υποτιμούν την ευρωπαϊκή εξασφάλιση , το κάνουν εκ του ασφαλούς, κουρασμένοι ίσως από αυτήν την οικονομική ύφεση, χωρίς όμως να γνωρίζουν τι ουσιαστικά μπορεί να σημαίνει αυτό και ποιες ακριβώς εξασφαλίσεις θα πάψουν να υφίστανται.

– Η Β΄ Πειραιά είναι μία δύσκολη και φτωχή περιφέρεια. Μέσα από αυτή τη σύντομη προεκλογική παρουσία σας, τι αντιμετωπίσατε που φαντάζεστε πως μπορείτε να βελτιώσετε και πως βλέπετε τον εαυτό σας σε μία πιθανή εκλογή σας την άλλη μέρα των εκλογών;

Τη β´ περιφέρεια δεν τη γνώρισα προεκλογικά, εδώ μεγάλωσα και εδώ επέλεξα να ζω. Έχω μάθει στη ζωή μου ότι η μόνη απάντηση και λύση στις δυσκολίες είναι να τις υπερνικάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λύση δεν είναι να βουλιάξουμε τη βάρκα επειδή έχει τρικυμία. Λύση είναι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχει η περιοχή μας, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης και κατάρτισης, να προωθήσουμε την επιχειρηματικότητα εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ανάπτυξη.

Οι λύσεις πρέπει να είναι ρεαλιστικές και άμεσες με χειροπιαστά αποτελέσματα.

Δεν αρκούν τα όνειρα, χρειαζόμαστε όραμα!

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!